manyware 2.0

Relatiebeheer

Giftenadministratie

Financieel beheer

Fondsenwerving

Selecties, rapportages en analyses

Notariële akten beheer

Collecte portal

Merchandising

kristal 2.0

Subsidieaanvragen afwikkelen

Projecten beheren

Historie

Procedures

Partners en co-financiers

Monitoring en evaluatie

Betalingen

Rapportages

Wetenschappelijk onderzoek

ifunds neemt RDMS Database Services over

Amersfoort, 24 april 2012

ifunds neemt RDMS Database Services over

Amersfoort – ifunds heeft onlangs RDMS Database Services uit Arnhem overgenomen. ifunds versterkt met de overname opnieuw haar positie in de Nederlandse markt van software en services voor fondsenwervende organisaties, ledenorganisaties en vermogensfondsen. Door de jarenlange ervaring en uitstekende dienstverlening van RDMS, verrijkt ifunds tevens de expertise van haar eigen organisatie.

RDMS biedt fondsenwervende instellingen en ledenorganisaties een “full service” database-oplossing, waarbij het merendeel van de database-activiteiten in-service wordt uitgevoerd door RDMS. De kracht van de databasemanagement dienstverlening van RDMS is onder meer te danken aan de expertise op het gebied van Datakwaliteit. Het huidige management, Henk Wassenaar en Brian Holmes, blijft verbonden aan de organisatie. Op termijn zal het Arnhemse bedrijf verhuizen naar Amersfoort, waar ifunds is gevestigd.

ifunds group ontwikkelt sinds 1994 software, database services en online marketing-producten voor goede doelen, ledenorganisaties en vermogensfondsen. Door zich specifiek op deze markt te richten, sluiten de producten en diensten van ifunds optimaal aan op de behoeften van haar klanten.

ifunds group wil de komende jaren zelfstandig en via overnames uitgroeien tot een toonaangevend softwarebedrijf voor non-profits in Europa. In augustus vorig jaar nam ifunds group al het Belgische bedrijf Softpartners over. In 2009 werd een Duitse aanbieder overgenomen. Inmiddels heeft ifunds group kantoren in Amersfoort, Brussel en Keulen en bedient de onderneming 300 klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Bij het bedrijf zijn in totaal 55 medewerkers werkzaam.

Hans Gorter, managing partner van ifunds group over de overname van RDMS: “Met deze overname worden krachten gebundeld en komt kennis onder één dak. Voor de klanten van ifunds en RDMS betekent dit meer specifieke kennis, betere producten en service. RDMS is gerenommeerd vanwege haar professionele serviceniveau. Met de overname wordt bovendien de continuïteit van ons bedrijf versterkt.”

Henk Wassenaar, commercieel directeur van RDMS onderstreept de voordelen voor klanten van beide partijen: “Op deze manier kunnen onze klanten profiteren van productontwikkelingen, die bij ifunds al gedaan zijn en nog zullen plaatsvinden. RDMS is al vanaf 1995 actief in deze markt en heeft dit altijd gedaan vanuit een volledige service-aanpak. Zowel op het gebied van producten als van dienstverlening zullen wij elkaar sterker maken. En dat is een voordeel voor al onze klanten.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Gorter, tel. +31 33 467 70 50


 • Gebruiksvriendelijk
 • Macro's voor snelle data invoer
 • Ontdubbelen
 • Automatische import van o.a. GMU
 • Koppeling met MS Word en Excel
 • Bedankmechanisme
 • Klantprofielen
 • Giftanalyses
 • Campagneanalyses
 • RFM analyses
 • Gebruikers- en rechtenbeheer