P E R S B E R I C H T

Softpartners wordt onderdeel van ifunds

Wavre 7 November 2011

 

 

Softpartners positie op de markt wordt verstevigd door sterk moederbedrijf

Softpartners, liggende in Wavre, is een onderdeel geworden van ifunds vanaf 19 augustus 2011. Softpartners is een Belgisch bedrijf welke diensten levert aan goede doelen en ledenorganisaties in België, Luxemburg en Frankrijk. ifunds levert software en services voor de goede doelen en ledenorganisaties markt in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Deze overname sterkt de positie van ifunds op de Europese markt.

Het overgenomen Softpartners biedt oplossingen voor fondsenwervende organisaties in België, Luxemburg en Frankrijk. Softpartners is al actief sinds 1994 en bedient ruim 50 klanten in de sector. Tot de opdrachtgevers van Softpartners behoren onder meer Stichting tegen Kanker, Amnesty International (België en Luxemburg), Actie Damiaan, SOS Kinderdorpen (België en Luxemburg) en Handicap International (België en Luxemburg) en Oxfam (België).

"Het Softpartners team blijft in de huidige samenstelling bestaan waarbij oprichter Didier Neef de Sainval verantwoordelijke blijft. Softpartners zal opereren als een zelfstandige vestiging", aldus Hans Gorter, managing partner van ifunds Group. “Het feit dat Softpartners nu uitmaakt van een groter geheel, biedt onze klanten meer continuïteit en een verstevigt team. Bovendien is er meer ruimte voor productontwikkeling en kunnen er aanvullende oplossingen worden aangeboden, zoals voor rapportages en online fondsenwerving,” aldus Didier Neef de Sainval.

Het is de bedoeling dat ifunds verder doorgroeit in de Europese markt. Met deze overname is ifunds marktleider in de Benelux met 250 klanten.

Softpartners is sinds 1994 actief in België, Luxemburg en Frankrijk en is gespecialiseerd in database management het en creëren van opmaat gemaakte software voor goede doelen en ledenorganisaties.

=====
Hans Gorter is beschikbaar voor interviews. Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Marja Horstman telefoon 033-4677050
=====

 


  • Gebruiksvriendelijk
  • Ontdubbelen
  • Automatische import
  • Bedankmechanisme
  • Klantprofielen
  • Giftanalyses
  • Campagneanalyses
  • Gebruikers- en rechtenbeheer